Menu

Toegang Mettom Portaal

Mettom is werkgeven zoveel makkelijker

Het Mettom Portaal is de voordeur tot het digitale gedeelte van de dienstverlening van Mettom. Nadat je actief bent in het Mettom Portaal, kun je vanuit daar direct door naar e-UUR of bijvoorbeeld de Mettom Academy. Daarnaast fungeert het Mettom Portaal als jouw digitale HR-omgeving. Deze pagina geeft je meer informatie over het verkrijgen van toegang tot het Mettom Portaal. Liever een instructievideo bekijken?  Klik hier

Inhoud van deze pagina

 

Toegang

Het Mettom Portaal is bereikbaar via https://www.mettomportaal.nl. Als medewerker of gebruiker namens een opdrachtgever heb je toegang tot het portaal met je eigen e-mailadres.
Dit adres moet uiteraard wel bij Mettom bekend zijn en is dan ook veelal het e-mailadres waarop je jouw loonstrook ontvangt en waarop een gebruiker namens de opdrachtgever de factuur of de payrollbijlage ontvangt. Dit is ook het e-mailadres waarmee je voorheen toegang kreeg tot e-UUR. 
Als medewerker krijg je één dag nadat je contract is ingegaan toegang. Je ontvangt een e-mail met een activatielink en door op deze link te klikken wordt je precies geïnstrueerd hoe je het activatieproces kunt voltooien.

Wachtwoord

Het wachtwoord dat bij de juiste gebruikersnaam hoort heb je zelf in beheer en wordt dus niet door Mettom verstrekt. Dit is namelijk het wachtwoord dat hoort bij het Microsoft account dat is gekoppeld aan jouw eigen e-mailadres. Mocht je het wachtwoord niet paraat hebben, klik dan op 'Wachtwoord vergeten' en doorloop de gepresenteerde stappen. 

Veelgestelde vragen

1. Ik krijg de foutmelding: 'De gebruikersnaam is mogelijk onjuist. Controleer of u deze juist hebt getypt. Neem anders contact op met uw beheerder'. Hoe kan dit?

Het e-mailadres waarmee je probeert toegang te krijgen tot het portaal is niet geregistreerd bij Mettom. Controleer of je op dit e-mailadres jouw loonstrook of jouw factuur/payrollbijlage ontvangt. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op met Mettom. Wij controleren welk e-mailadres geregistreerd staat en helpen je daarmee verder.

 

2. Als ik naar www.mettomportaal.nl navigeer, krijg ik meerdere gebruikers te zien en weet ik niet welke ik moet kiezen.

Kies het e-mailadres/de gebruikersnaam waarop je ook je loonstrook ontvangt of bijvoorbeeld toegang hebt tot e-UUR. Mocht het juiste e-mailadres er niet tussen staan, klik dan op 'Ander account gebruiken' en vul het juiste e-mailadres in. 

 

Je kunt hier ook één of meerdere e-mailadressen verwijderen. Klik daarvoor op de drie puntjes en kies ‘Verwijderen’. Het verwijderen heeft geen gevolgen voor andere activiteiten die je uitvoert op je computer of laptop.

 

Contact

E: info@mettom.nl
T: 040 - 82 00 398

 06 - 36 23 50 36

Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

Menu