Menu

Mettom Portaal

Mettom is werkgeven zoveel makkelijker

Het Mettom Portaal is de voordeur tot de digitale dienstverlening van Mettom.Mettom Portaal

Het Mettom Portaal is de voordeur tot de digitale dienstverlening van Mettom. Zowel jij als opdrachtgever als jouw medewerker(s) bij Mettom hebben toegang tot het Mettom Portaal. Dit is een gedeelte van het portaal dat speciaal ingericht is voor jou of je medewerker(s). Zie het Mettom Portaal als de digitale HR-afdeling van jouw organisatie. Het portaal heeft veel mogelijkheden om werken bij Mettom en samenwerken Mettom eenvoudiger te maken. Binnen het Mettom Portaal gaan we uit van twee belangrijke principes: ESS en MSS. 

Employee Self Service (ESS)

Met ESS is het voor jouw medewerker mogelijk om zelf aan de knoppen te zitten als het gaat om zijn of haar dossier bij Mettom. Je medewerker krijgt hierdoor 24/7 zich op zijn of haar dossier. Je medewerker kan bijvoorbeeld zelf zijn adres aanpassen, instellingen rondom de loonbelastingverklaring wijzigen, verlof aanvragen en uren schrijven. Ook kan de medewerker binnen het Mettom Portaal op ieder moment zijn of haar loonstroken of het contract inzien. 

Management Self Serice (MSS)

Door MSS krijg jij als opdrachtgever zelf het beheer van en inzicht in je medewerkerspoule bij Mettom. Je kunt door MSS zelf een salariswijziging doorvoeren voor je medewerker(s), de gemaakte afspraken in de arbeidsovereenkomst inzien, een notitie over je medewerker(s) vastleggen en uren schrijven/controleren. Daarnaast heb je binnen het Mettom Portaal ook inzicht in de facturen en andere documenten die te maken hebben met de samenwerking Mettom. 

Toegang

Het Mettom Portaal is bereikbaar via www.mettomportaal.nl. Jij als opdrachtgever hebt toegang tot het portaal met je eigen e-mailadres dat bij Mettom bekend is. Dit geldt ook voor jouw medewerker(s). Het e-mailadres moet dus bekend zijn bij Mettom en het is vaak het adres waar jij als opdrachtgever je factuur op ontvangt en waar je medewerker de loonstrook ontvangt van ons. 

Urenregistratie en online leren

Naast het Mettom Portaal maken we gebruik van een aantal andere systemen. Denk bijvoorbeeld aan e-UUR (voor de urenregistratie) en Studytube (Mettom Academy). Om het makkelijk te maken om te schakelen tussen de verschillende omgevingen, gebruiken we hiervoor het Single Sign On principe (SSO). Zodra je actief bent in het Mettom Portaal kun je vanuit daar direct door naar e-UUR of de Mettom Academy zonder opnieuw in te loggen. 

Contact

E: info@mettom.nl
T: 040 - 82 00 398

 06 - 36 23 50 36

Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

Menu