Menu

Collectiviteitskorting zorgverzekeraars

Op deze pagina vind je meer informatie over collectiviteitskortingen waar de medewerkers van Mettom gebruik van kunnen maken. Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, dan horen wij het graag. We helpen je graag verder!

Inhoud van deze pagina

 

Collectiviteitskortingen Zorgverzekeraars

CZ

De korting op de basisverzekering van CZ bedraagt 3,5%, op aanvullende verzekeringen én op de tandartsverzekering ontvang je een korting van 10%. Dit geldt eventueel ook voor je partner en kinderen. Aanmelding verloopt via de website www.cz.nl, waar je door middel van het invoeren van ons collectiviteitsnummer 3937526 toegang krijgt tot de voordelen.

VGZ

De korting op de basisverzekering van VGZ bedraagt 4%, op aanvullende verzekeringen ontvang je een korting van 15%. Er geldt geen collectiviteitskorting op de tandartsverzekering. De korting geldt eventueel ook voor je partner en kinderen. Aanmelding verloopt via de website www.vgz.nl, waar je door middel van het invoeren van ons collectiviteitsnummer 87711757 toegang krijgt tot de voordelen.

Zilveren kruis

De korting op de basisverzekering van Zilveren Kruis Achmea bedraagt 5%, op aanvullende verzekeringen én op de tandartsverzekering ontvang je een korting van 5%. Dit geldt eventueel ook voor je partner en kinderen. Aanmelding verloopt via de website www.zilverenkruis.nl, waar je door middel van het invoeren van ons collectiviteitsnummer 207070964 toegang krijgt tot de voordelen.

 Wanneer je reeds via Zilveren Kruis Achmea verzekerd bent dan kun je jouw naam en burgerservice (BSN) nummer doorgeven via basisverzekering@zilverenkruis.nl. Zilveren Kruis Achmea zorgt ervoor dat je kunt profiteren van de korting.

Ohra

De korting op de basisverzekering van OHRA bedraagt 4%, op aanvullende verzekeringen én op de tandartsverzekering ontvang je een korting van 5%. Dit geldt eventueel ook voor jouw partner en kinderen. Aanmelding verloopt via de website www.ohracollectief.nl, waar je door middel van het invoeren van de naam Upiva en vervolgens te kiezen voor tpc Upiva toegang krijgt tot de voordelen.

 

 

 

 

 

 

 

Contact

E: info@mettom.nl
T: 040 - 82 00 398

 06 - 36 23 50 36

Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

Menu